-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12020 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

اگر در محلي يا روستايي مسجد و حسينيه وجود داشته باشد و افرادي بخواهند در رقابت با هيئت امنأ مسجد ديگري همانجا بنا كنند. آيا بانيان اين مسجد از نظر قرآن در آخرت اجر و پاداش نيك دارند يا خير؟

اصل رقابت در امور خير مورد سفارش و توصية قرآن است، خداوند ميفرمايد: فَاسْتَبِقُواْ الْخَيْرَ َت;(مائده،48) در كارهاي نيك از يكديگر سبقت بگيريد و هيچ منعي نيز وجود ندارد كه اگر روستايي مسجدي وجود دارد ديگران همانجا مسجد جديدي بسازند، ولكن بايد ساختن مسجد در صورت نياز باشد و هدف تقرب به خدا باشد تا صدقِ كارِ خير به آن بشود، نه اين كه مسجد را براي تفرقه و اختلاف بنا كنند، همانند مسجد ضرار. معيار سنجش اعمال در دستگاه عدل الهي نيت و اهداف انسان است و اگر باني مسجد به هدف چشم و هم چشمي و يا ساير نيتهاي دنيوي آن را بسازد، علاوه بر اينكه از ثواب اولية هنگام ساختِ آن محروم است، بعداً نيز خدا كار او را رشد و پرورش نميدهد و براي او باقيات الصالحات نخواهد شد، مثلاً مسجد وي محل جمع شدن دشمنان خدا و انجام توطئه و... خواهد شد، قضيه مسجد ضرار نمونهاي از اين مورد است لاَتَقُمْ فِيهِ أَبَدًا لَّمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَي التَّقْوَيَ مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَن تَقُوم(توبه،107و108)، خداوند به پيامبرش ميفرمايد كه در اين گونه مساجد اصولاً نرو نماز نخوان و مسجدي كه از روز اوّل بر پاية پرهيزكاري بنا شده است سزاوار اينست كه محل قيام و عبادت باشد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.